Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 napja, 22 órája
  • admin : Újra van üzenőfal és lehet regisztrálni is. Smile

Smiley-k
SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling

Szavazás

Tetszik Önnek ez a weboldal?
 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi
Magyarkeszi Közös Önkormányzati Hivatal Felsőnyéki Kirendeltsége

7099 Felsőnyék Kossuth u. 57.

tel 74/ 478/506 fax 74/578-030 email Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Önkormányzat

Polgármester: Debella László tel 74/ 478-506 email Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Alpolgármester: Egyed Tiborné email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jegyző: Szabó Márta  tel 74/ 578-031  Fogadónapok: kedd, csütörtök  email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Képviselő testület:

    Egyed Tiborné email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Dr. Makláryné Poór Ida   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Binder Edit   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Simon Gábor   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Nagy Zita   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Sávoli Lajos   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.Adóügyi előadó: Földesi Mária  tel 74/ 478-512

Gazdálkodási előadó: Sákovicsné Szabó Éva tel 74/ 578-031

Igazgatási előadó: Baloghné Mizsák Katalin tel 74/ 478-512

Igazgatási előadó: Sütő Lászlóné tel 74/ 578-033

email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.